Boekhouder in Naarden, Bussum of Almere?

Boekhouder in Naarden, Bussum of Almere?

Kolsteeg & Partners is het administratiekantoor voor Gooise Meren

Als ervaren boekhouder biedt Kolsteeg service, kwaliteit, ervaring en persoonlijk contact tegen een concurrende prijs. Wij verzorgen al jaren met succes de administraties van startende ondernemers, ZZP-ers, Eenmanszaken, V.O.F.’s. en B.V.’s,

Het verzorgen van uw administratie is iets dat veel bedrijven graag uitbesteden. Velen zijn liever bezig met ondernemen dan zich te bekommeren om balansen, de salarisadministratie en de belasting- of btw aangiften. Het is daarom vaak veel gunstiger om uw administratie aan Kolsteeg en Partners uit te besteden. Sterker: u bespaart vaak zelfs kosten door uw administratie uit te besteden.

Om u goed advies te kunnen geven, is cijfermatig inzicht uiteraard van groot belang,. Maar ook de visie van uw bedrijf en waar u in de toekomst naartoe wilt is minstens zo belangrijk. Hierdoor kunnen wij u beter adviseren en anticiperen op veranderingen in uw bedrijfsvoering.

Wat kan Kolsteeg & Partners als boekhouder voor u betekenen?
  • de administratie bestaande uit crediteuren, debiteuren, bank, kas verzorgen.
  • het samenstellen van balans & winst-verliesrekening
  • het indienen van aangifte inkomstenbelasting (per jaar) & omzetbelasting (per kwartaal).
  • Indien u online wilt boekhouden dan kan dat bij Kolsteeg & Partners uiteraard ook.

Wilt u uw belastingaangifte door ons laten verzorgen? Maak dan een afspraak via telefoonnummer: 035 695 2210 . Wij kunnen u ontvangen in Naarden of Almere.