Home » Homepage » Is uw accountant te duur?
Is uw accountant te duur?

Financieel adviseren

Bij Kolsteeg & Partners zijn we erg betrokken bij het voeren van uw administratie en het financieel adviseren van zelfstandige ondernemers en het MKB.

Belastingzaken, jaarrekeningen, financiële administraties, ondernemingsplannen en allerlei zaken die bij de accountant gebruikelijk zijn, nemen wij u uit handen.

Wij weten wat er nodig is voor een correcte boekhouding, kennen alle ins en outs in de financiële wetgeving en zijn daardoor in staat om u op financieel gebied van alle wenselijke advies te voorzien.

We zijn proactief in onze service en gaan daarin vaak veel verder dan accountantskantoren. Ons doel is om met u mee te denken en u te helpen het maximale financiële rendement uit uw bedrijf te halen. Als klankbord én als sparringpartner.

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te garanderen, hebben we voor de ‘zwaardere’ trajecten contact met accountantskantoren. Maar als u wenst te bezuinigen op uw accountantskosten, en een frequent persoonlijk contact op prijs stelt, dan nodigen we u uit vandaag nog contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende afspraak, om te kijken hoe u kunt besparen op uw administratiekosten.

Kolsteeg & Partners heeft inmiddels een breed portfolio opgebouwd van tevreden klanten. Vraag gerust eens naar onze referentielijst.

“Mijn toenmalige boekhouder had er zo’n puinhoop van gemaakt, dat ik van de belastingdienst een boete kreeg opgelegd.”
– Christophe Vroom, Fotograaf –

 

Deel dit bericht op: