Home » Online boekhouden? Kies voor Kolsteeg & Partners
Online boekhouden? Kies voor Kolsteeg & Partners

Kolsteeg is uw partner voor online boekhouden in Naarden, Bussum of Almere. Wij adviseren MKB bedrijven uit de regio Gooise Meren hoe online boekhouden te integreren in de bedrijfsvoering.

Voordelen Online boekhouden

Online werken heeft laatste jaren een grote vlucht genomen. De voordelen zijn zeer evident: eenvoudig, altijd inzicht in uw financiële situatie, en kostenbesparend. Het is dan ook logisch dat het in de cloud boekhouden op de radar van iedere ondernemer staat. 

Controle van boekhouder blijft nodig

Maar ook bij online boekhouden heeft u behoefte aan advies en ondersteuning. De reden hiervoor is eenvoudig. De belastingregels veranderen vaak, en het invoeren in de juiste categorie zal niet eenvoudig blijven. Hoe boekt u bijvoorbeeld in een online boekhoudprogramma in dat een deel van uw telefoonkosten zakelijk zijn en een deel niet? En zo kunnen we nog tientallen voorbeelden geven waardoor het nodig is om ook een online boekhouding nog te blijven controleren.

Kies voor een betrouwbaar administratiekantoor

Daarom is het verstandig om in zee te gaan met een betrouwbare partner met zowel verstand van boekhouden als automatisering. Kolsteeg en Partners heeft deze expertise in huis. Dus bent u op zoek naar een boekhouder die u kan assisteren bij het online boekhouden? Bij Kolsteeg & Partners uit Naarden bent u aan het juiste adres.

Wilt u meer weten over online boekhouden? Maak dan een afspraak via telefoonnummer: 035 695 2210 . Wij kunnen u een demonstratie geven op ons kantoor in Naarden of Almere.