Home » Diensten » Online boekhouden » Meer over online boekhouden
Meer over online boekhouden

Administratie overal beschikbaar

Samenwerken met uw financieel adviseur
Doordat u en wij als financieel adviseur samen toegang hebben tot de administratie, zijn er vele voordelen te behalen. Zo kunt u (een deel van) de boekhoudkundige werkzaamheden verrichten en Kolsteeg & Partners de laatste werkzaamheden laten doen.

Overal toegang via internet
Uw administratie is beschikbaar waar u ook bent, als u maar een internetverbinding hebt. Bent u tijdelijk ziek thuis, of moet u naar het buitenland? Geen probleem, u blijft op de hoogte van de financiële situatie in uw onderneming.

Efficiency voordelen
Met online boekhouden wordt eveneens bewerkstelligd dat de ondernemer en financieel adviseur veel dichter bij elkaar staan. Hierdoor kunnen zij beter communiceren en samenwerken. Voorheen reisde de financieel adviseur veelal meerdere malen per jaar naar de klant om op locatie de klant de begeleiding te geven die hij/zij nodig had. Met online boekhouden is dit terug te brengen tot een minimum.

Dagelijks inzicht in uw financiën
Via het internet heeft u altijd en overal toegang tot uw administratie. Dat wil toch elke ondernemer? Uiteindelijk is uw administratie de financiële basis voor beslissingen in elke onderneming.

Mogelijkheden eindeloos
Onze online boekhoudpakketten zijn qua mogelijkheden veelal eindeloos. U kunt uw systeem uitbreiden met de modules waar u mee wenst te werken.

Meer informatie
Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van online boekhouden? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en demonstratie.

Kolsteeg & Partners, o.a. actief in Naarden, Bussum, Gooise Meren en Almere, heeft inmiddels een breed portfolio opgebouwd van tevreden klanten.

“Mijn toenmalige boekhouder had er zo’n puinhoop van gemaakt, dat ik van de belastingdienst een boete kreeg opgelegd.”
– Christophe Vroom, Fotograaf –