Home » Profiel
Profiel

Kolsteeg & Partners, gevestigd in Naarden en Almere, verzorgt al meer dan 35 jaar de gehele financiële administratie voor kleine en grote bedrijven, alsmede de belasting aangifte voor particulieren. Naast het verzorgen van de administratie en de boekhouding geven wij u aanvullend advies op bedrijfseconomisch en fiscaal terrein. Als klankbord én als uw sparringpartner. Dit in combinatie met normale tarieven.

De manier waarop we samenwerken is persoonlijk, integer en informeel. Wij communiceren in heldere en begrijpelijke taal. Ons doel is om samen met u het maximale financiële rendement uit uw bedrijf te halen.  Met de nadruk op ‘samen’. Dat onze professionals proactief, punctueel, discreet en zorgvuldig werken, vinden wij vanzelfsprekend.
Het is de basis voor onze dienstverlening als full-service administratiekantoor. Want Kolsteeg & Partners biedt één loket voor:

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van organisatie advies? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Kolsteeg & Partners is o.a. werkzaam in Gooise Meren en de Gooi- en Vechtstreek. We hebben  inmiddels een breed portfolio opgebouwd van tevreden klanten.