Home » Tarieven
Tarieven

Eerlijk, duidelijk en voordelig

Bent u op zoek naar een administratiekantoor met eerlijke tarieven en kwalitatief hoogwaardige diensten? Dan bent u bij Kolsteeg & Partners altijd aan het juiste adres.

Wij hanteren overzichtelijke tarieven voor al onze diensten en producten. Daarbij betaalt u vaak een vaste prijs per dienst. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over dure uitlooptijd of verborgen uren.

 

Dankzij onze voordelige en duidelijke tarieven is ons administratiekantoor voor iedere onderneming en rechtsvorm toegankelijk.

Vaste prijsafspraak
Wij bieden de mogelijkheid om de reguliere werkzaamheden af te nemen tegen een vaste prijsafspraak per maand of kwartaal. Wilt u een offerte op maat? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

U betaalt nooit te veel
Wij hanteren verschillende tarieven voor de diversen disciplines. Zo hebben wij voor elke werkzaamheid een passend tarief. Een boeking is tenslotte heel wat anders dan het opstellen van een jaarverslag. U betaalt dus nooit  te veel.

Startende ondernemers
Bent u een startende ondernemer en heeft u vragen over uw rechten en plichten? Neemt dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Startende ondernemers kunnen al bij ons terecht vanaf een bedrag van € 127,50 all-in per maand.

Belastingaangifte particulier
Een jaarlijks terugkomend gebeuren is het invullen van de belastingaangifte. Graag verzorgen wij dit voor u en zorgen wij ervoor dat deze tijdig bij de belastingdienst ingediend wordt. Voor het invullen van de aangifte kunt u contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.  Voor een particuliere belastingaangifte geldt veelal een all-in tarief van € 120 inclusief BTW* voor een enkele aangifte en € 170 inclusief BTW* voor een dubbele aangifte.

Momenteel nemen wij geen nieuwe opdrachten meer aan voor het opstellen van particuliere aangifte inkomstenbelasting. 

*Dit tarief is van toepassing als de werkzaamheden binnen een tijdsbesteding van 1 uur kunnen worden afgerond en geldt niet als er sprake is van Winst uit onderneming of resultaatgenieter (bijvoorbeeld een ZZP’er).

Kolsteeg & Partners heeft inmiddels een grote diversiteit aan opdrachtgevers opgebouwd o.a. in het Gooi, Gooise Meren, Naarden, Bussum en Almere.