Belastingaangifte Naarden, Bussum, Almere

Belastingaangifte Naarden, Bussum, Almere

Kolsteeg & Partners voor het verzorgen van uw belastingaangifte

De belastingaangifte, tegen het invullen ervan kijken veel mensen ieder jaar weer als een berg op. Daarom zijn velen op zoek naar naar deskundige hulp bij het invullen van de belastingaangifte. Woont u in Naarden, Bussum, Almere of een andere deelgemeente uit Gooise Meren? Dan is Kolsteeg dè boekhouder die u zoekt!

Meer dan het invullen van uw aangifte alleen

Het correct invullen van een aangifte is een dienst de iedere boekhouder aanbiedt. Wij onderscheiden ons echter door ons te verplaatsen in uw situatie en u bij te staan met advies en tips. Welke aftrekposten kunt u nog benutten, is het verstandig om meer in uw pensioen te stoppen? Hiermee voorkomt u dat u onnodig teveel belasting betaalt.

Voor particulieren, zzp-ers en bedrijven

Met 10 man personeel in dienst, is Kolsteeg een van de weinige middelgrote administratiekantoren in de regio Gooise Meren. Wij verzorgen al jaren de belastigaangiften voor zowel particulieren als bedrijven en dat tot volle tevredenheid van onze klanten.

Uw belastingaangifte

Wij bieden u graag de helpende hand bij het verzorgen van uw aangifte. Een correct ingevulde belastingaangifte in een fractie van de tijd die u zelf nodig zou hebben, wie wil dat nu niet? Wij laten geen aftrekposten onbenut! Gaat u in zee met Kolsteeg dan maakt u in het vervolg de blauwe envelop van de belastingdienst altijd met een gerust hart open.

Bij meningsverschillen of conflicten met de Belastingdienst staan wij u bij met fiscale raad en daad. Kolsteeg & Partners hecht aan goede service. ook na het indienen van uw belastingaangifte..

Wilt u uw belastingaangifte door ons laten verzorgen? Maak dan een afspraak via telefoonnummer: 035 695 2210 . Wij kunnen u ontvangen in Naarden of Almere.